sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Pihapalveluita puiden kaatoja pensasaitojen leikkauksia talkooapua taloyhtiöille maksua vastaan


Pihapalveluita pihapuiden kaatoja, pensasaitojen leikkauksia talkooapua taloyhtiöille maksua vastaan, opastamassa ja osallistumassa esimerkiksi taloyhtiöiden pensasaitojen leikkuuseen, matalaksi laittamiseen, pihapuiden leikkauksiin, rikkaruohojen vastaiseen taistoon esim vuohenputkien kitkentään

Samoin autamme uusien pihapuiden istutuksissa vuosikymmenten kokemuksella
http://taimikauppias.blogspot.com tapaan.

E-mail: puutarhapalvelua@gmail.com
Puhelin: 044-3380291



Tehkää tarjous mitä olette valmis maksamaan käteisellä pihapuidenne kaadosta, katsotaan päästäänkö sopimukseen? Toki annatte mahdollisuuden vastatarjoukseen? Ymmärrätte, että tuntihinnoittelu vaihtelee aina riskin ja kohteen mukaan?



Monasti jos on vanhoista kuusiaidoista kyse niin lahoriski on iso ja huolellisuus on enemmän kuin puoliruokaa kyseisten puiden kaadoissa tai on hengenlähtö lähellä.



Hinnoittelu tapauskohtaista. Ota yhteyttä ja tee tarjous. Maksu käteisellä kiitos. Ei jaksa jonotella pankeissa rahaa erikseen noutamassa, saati todeta, että maksu ei ole tullutkaan. Siksi kaikki maksut käteisellä ennen palvelua. Kiitos ;).



Vuohenputki on "perkeleestä", erittäin vaikea hävitettävä, liki ainoa keino kun kääntää maat ja riipii juuristoja parhaansa mukaan pois erilliseen laatikkoon tai suoraan kottikärryyn hävitettäväksi.



--------------------------------------------------------

Palvelemme myös erilaisia taimia ja kevään, kesän ja syksyn kukkivia kukintoja toimittaen eri sopimuksen mukaan. Tarvittaessa kauemmaksi esim paprikalaatikossa Matkahuollon kautta:
http://kukkalahetykset.blogspot.fi/

------------------------------
Pihapalveluita Tampereen ja Pirkanmaan talousalueilla, tarvittaessa kauemmaksikin
http://pihapalveluita.blogspot.fi/
---------
Kuva kukkivasta kirsikkapuupihasta vuodelta 2012


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti